segueix-nos

29 d’abr. 2013

05/05/2013 Les flors a l'hort. Transplantament de planter i plantació


Com fer els trasplantaments, i les plantacions d’hortalisses i plantes útils?  Quines són les combinacions més adients per a cada cas?
Això i molt més serà el que descobrireu a l’hort de Can Mestres el proper diumenge.
Cebes, pastanagues, enciams o espinacs comparteixen espai a l’hort amb romaní, farigola, caputxines o boixacs, proporcionant-nos un espai ple de colors, olors, textures i sabors.


Diverses raons ens poden dur a integrar flors a l’hort: per donar simplement una nota de color, acollir insectes beneficiosos, fer bones associacions de plantes o afegir-les a les nostres receptes de cuina. De ben segur totes elles ens faran gaudir encara més de l’hort.

Les hortalisses i les plantes que anomenem acompanyants, com les aromàtiques, formen bones associacions a l’hort i mostren com conrear un jardí productiu i a la vegada ornamental. Les associacions de cultius amb plantes de
característiques diverses, creen petits ecosistemes al nostre hort, fent que canviï d’aspecte al ritme de les estacions.

Només cal inscriure's al web o vindre el mateix diumenge 5 de maig al matí. L'activitat s'iniciarà a les 10:00h, a les 11:00h i a les 12:00h i farem sessions d'una hora. Us espero! 
  • Lloc: Hort masia de Can Mestres - C/ Camí de Can Clos, 1-9
  • Transport públic: Bus 13, 125.