segueix-nos

4 de març 2013

07/04/2013 Les flors comestibles. Sembra de llavors


Menjar flors no és pas una novetat, les carxofes o el bròquil són habituals a la nostra cuina, però n'hi ha moltes d'altres que poden donar color i sabor als nostres plats i animar les nostres receptes.

Les flors comestibles ens ofereixen una variada paleta de colors, formes, textures, fragàncies i sabors, coneguda des de l’antiguitat, que recupera protagonisme a les nostres cuines. Moltes de les flors que utilitzem en salses, amanides, pastissos o infusions pertanyen a plantes anuals que podem cultivar, sense dificultat, en testos o directament al terra.
  • Lloc: Hort de Sant Pau del Camp. C/ de Sant Pau, 89-97
  • Transport públic: Bus 20, 24, 36, 64, 91, 120, i Metro L2 Paral·lel.
En aquest taller aprendreu com preparar un bon substrat per què germinin les llavors, controlar el creixement de les plantes o conèixer el moment de recol·lecció, ens permetrà gaudir de flors fresques per alegrar els nostres plats.
Només cal inscriure's, i dedicar-hi una estoneta diumenge al matí. Us espero!